onsdag 15 december 2010

'Julstressad...inte jag inte'

Igår tog jag färjan över till svenska sidan för att inhandla de sista julklapparna. Pust...jag hann i år igen! Men jag hade nog en förväntning om att vara klar för längesedan, jag som är mammaledig och har all tid i världen! 'All tid i världen'....jo tjosan!


Några fler timmar på dygnet har jag inte fått trots efterlysning, men en något längre och djupare sömn har våra kära barn gett oss. Kan det vara så att de vet att tomten kommer nästa vecka till alla snälla barn ;o)

Men inte stressar jag, jag ska bara köpa julgran, tillaga skinkan, trilla köttbullar, koka knäck, göra små söta marsipangrisar, baka vörtbröd, klä granen, skicka julkort.... En baggis när man går hemma hela dagarna!

       Go' onsdagskram till Er

4 kommentarer:

bakom berget sa...

Ha ha ha....Jo det där lät nåt det! Vet du, det finns bagerier och sånt...Man måste ju inte göra allt själv. Det låter lite kul...Du åker över till svenska sidan och julhandlar, jag åker från Sverige till den danska sidan.
Ta det lugnt och må så gott min vän!
Kram Åsa.

Nordingården sa...

:) :) koka bara knäcken, köp det andra färdigt!!! Ja, det är hektiska tider, men på ngt vis får man ihop det ändå.... så vackert du har hemma, du ligger nog långt för många på det planet i af!!!! Mari.

EvaBus sa...

Kära du, om sisådär tjugo år får du oxå njuta, för det är fördelen med stora barn, man lägger helt enkelt över ansvaret på dem!!!!!!
Ha en himla mysig julhelg så ses vi snart, ska jobba fem dgr till sen är jag långledig, dé du!

josse sa...

Du kommer säkert hinna! Det är ju massa dagar kvar ;o)
Men julkorten får du nog snabba dig om du ska få iväg... I alla fall så var det sista dagen i dag för att skicka julkort, åtminstone i Sverige...

Snöstormiga kramar från josse