onsdag 30 juni 2010

Ups!!

....nu har jag gjort det igen! Lurat min man till nya galenskaper. Om jag bara kunde låta bli att gå in på den där 'Blå avis'.
Så satt vi där i söndags och åt middag, då jag kläcker ur mig att jag har hittat ett jättefiiiint skåp som skulle passa perfekt hos oss. Thomas bara tittar på mig och suckar djupt. Jag kan se att han skakar stilla på huvudet och hans läppar säger 'hopplös'. Jaaa, jag vet att jag är hopplös. Men just ett sådant skåp har vi (läs jag) letat efter länge.


Sagt och gjort, Thomas ringer och avtalar tid för hämtning. Fjärde våningen utan hiss...ajajaj. Jag kan berätta för er att han inte såg så glad ut då han kom hem.
Jag tröstade honom med att det nog dröjer innan vi släpar hem fler möbler. Fast man vet ju inte förstås nu när vi ska på loppistur i Jylland en hel vecka....ups, det hade jag nästan glömt!

Nej, texten står inte på väggen. Har ännu inte lyckats övertyga Thomas om att jag gärna vill skriva på våra väggar. Men jag kan det där med övertalningsteknik, så det blir en 'baggis', vänta bara!

Allra goa´ste kramar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulrika
Det var väl ett snyggt skåp :-)

Med risk att din man blir sur på mig: känner du till http://www.spejdernesgenbrug.dk/ i Farum?
Det är ett fantastiskt ställe att hitta 'loppisgodis'

:-) Inge

josse sa...

Hi hi!
Thomas lever ett hårt liv ;o)
Men vid det här laget borde han ha vant sig vid dina loppisrundor och inredningsarrangemang. Det måste vara sann kärlek, när han detta till trots vill gifta sig med dig... ;o) Ha ha!

Jättesnyggt skåp föresten!!!

Kram!

Loppisliv sa...

Hejsan! Ohhh vad jag log när du berättade om skåpet ni köpt, det skulle lika gärna kunna vara hemma hos oss :-)) Skåpet är ju helt underbart fint. Är själv ute efter ett skåp modell större, att ha som garderob, men inte hittat något ännu. Fortsätt med övertalningen du, ser jättefint ut med text på väggen :-) Ha nu en toppenfin dag. Kram Paula