tisdag 1 juni 2010

List-beroende

Jag ska göra ett erkännande idag. Jag älskar listor och jag är fullkomligt beroende av dem. Listor 'projekt', listor 'att-göra', listor 'att-köpa', ....you name it! Och det bästa av allt är när man kan stryka något på listan. Men när man som bäst ska till att stryka det sista, så dyker det plötsligt upp nya ting eller varför inte en ny lista.

Ibland blir jag alldeles matt. Frågan är bara vad man gör med en hjärna som producerar projekt som min gör. Detsamma gäller mina 'att-sy'-högar. De har en förmåga att aldrig försvinna. Jag kan inte minnas att jag hade det så här för tio år sedan. Eller??
Då sydde jag ett plagg, sen var jag nöjd. Det kunde allt ta en bra stund innan jag kom på något annat att sy. Men nu räcker det att jag bara vänder blicken mot mitt stora härliga tygskåp, så ligger där plötsligt en ny lista på bordet.

Ja, jag vet....jag har bara mig själv att skylla. Men jag är inte helt säker på att det finns nåt botemedel.

Just den här delen av vardagsrummet står just nu inte med på någon lista. Eller!?....var det inte ett nytt soffbord som skulle inhandlas. Den listan måste jag genast kika på....
Tjiiiingeliiiing!!!

1 kommentar:

Loppisliv sa...

Ohhh så fint i ditt vardagsrum, underbar bild! Läser att du också är en list människa, jag är precis likadan, skriver listor på heminrening jag vill ha, kläder, allt som måste göras med mera :-) Skönt att höra att man inte är ensam om att skriva listor på allt möjligt, fast min dotter är likadan också har jag märkt. Ha en fin kväll. Kram Paula