söndag 4 juli 2010

Gårdsloppis i värmen

Både solkräm och glass har gått rikligt åt i helgen. Svetten lackar, stranden hägrar....ändå har jag stått med fingrarna i rabatten. Det är ju inte så att ogräset tar semester när det är varmt precis. Men en liten tur till byn igår blev det och där slank vi in på en gårdsloppis och fyndade. Att ha mannen med sig är inte helt dumt ändå, han kan ju det där med att pruta. Den förmågan har jag aldrig haft. Jag plockar bara snällt upp plånboken och betalar vad de vill ha.....allt för snäll är man!


Jag fann den här fina gamla brödskäraren. 100kr skulle de ha, men Thomas prutade ner till 50kr så det kallar jag ett fynd.


Den gamla risburken har jag köpt på loppis i Australien. Har inte haft den framme på länge men nu fick den åka upp i köket igen. Nu gäller det bara att finna en plats till min nya brödskärare... lär bli svårt! Det får nog bli en omrokad bland prylarna.

Må bäst alla ni som kikar in till mig :o)

1 kommentar:

Josse sa...

Jag var oxå inne på den gårdsloppisen, men lite för tidigt, så de höll fortfarande på att packa upp. Sen glömde jag gå tillbaka senare :( Det var nog värmen som gjorde mig glömsk... Ni gjorde ett finfint fynd ju!
Kram!