onsdag 23 februari 2011

'Tänd ett ljus...'


När flingorna faller utanför och kylan ger frusna tår och röda näsor, håller jag mig helst innanför och myser (läs; färdigställer alla miljoner projekt jag har hittat på). Att tända ljus och dricka thé är ett måste för att få den rätta stämningen.En liten samling mässingsstakar på TV-skänken och lite andra kära ägodelar.

Jag vet att många väntar med spänning på att få se mitt rutiga golv, men ha tålamod kära ni ;o) Jag inväntar den rätta stunden då inga små söta barnhänder kan sätta sina avtryck eller andra familjemedlemmar sina fötter.

     Kramar från en frusen loppa

15 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Varma kramar till dig!
Här är det -22, får man inte stanna hemma från jobbet då när det är så kallt ? ;)

Hörde att T ringt dig, jag gör snart också det! Ha en bra dag! Kram

fröken knopp sa...

Huu, ja...Vintern har tagit ännu ett stadigt grepp om oss o här hemma har förkylningen totalt tagit över...Allt går på sparlåga, hm undra när alla mina projekt ska bli klara?! Tihi..

Så mycket fint på sin skänk!!
Kramar Elin

Emelie sa...

Hej Ulrika!
Du har så fin och ljus blogg! Jättefina bilder. Jag bor hemma hos min mamma nu efter att ha flytt i panik från en möglig - men fantaskt vacker lägenhet med högt till tak och trägolv, i centrala delen av staden jag bor i. Det sved, men så går det ibland =)

En dag hoppas jag få inreda som du i ett hus, helst på landet nära till skogen!

Fortsätt blogga - det inspirerar!♥
Och lycka till med golvet - ska bli spännande att se det =)

Ha en skön onsdag!
Med vänlig hälsning

Emelie Berger, Sverige

Ps. Såg ditt svar sist att du googlat på Kärnfrisk familj och att det funkat bra sista tiden med din dotter, skönt att höra! Ds.

Lisas torp sa...

Vilka rofyllda och sköna bilder, precis vad man behöver i kylan!

Jag ser verkligen fram emot att få följa rutmålandet! Jag har ju bara målat ett bord med rutor, men golv har jag inte vågat mej på...!
Kram
LIsa

Lantliv i Norregård sa...

Dina fina bilder värmer mig,o)
Kram från en annan frusen loppa....

Hanna sa...

Fint.
Kram
Hanna

the shed sa...

Bilderna värmer mig också..även om jag inte har det så himla kallt idag. Jag tänkte öva mig på att göra rutor på en pall, har du gjort rutort tidigare? Är det en svår teknink?

Kram Tina

Helena sa...

O jag tänder ljus i kristallkronan här i köket där jag sitter o bloggar!Blir så mysigt o blir så sköön värme oxå :-)Man fryser ju mest hela tiden tycker jag brr
VARMA kramar från mig till dig!

bakom berget sa...

God morgon! Här sitter man nästan och hackar tänder. Så kallt är det. Vi har haft närmare trettio nu på morgonen. Så idag följer jag ditt råd. Tänder många ljus och gör mig en stor kopp varmt te.
Hoppas du får en fin dag idag!
Varm kram från mig! Åsa.

EvaB sa...

Go'förmiddag i Danmark!
Mässingstakar ger sådan gedigen trevnad och är stiliga som dekoration. Hela familjen har en stående önskelista hos min mamma: mässing-och malmljusstakar. Hon köper när hon hittar gamla fina och än har vi inte för många tycker vi. De är så vackra i grupp, och sådana kan man ha på flera ställen i huset...

Vi tänker oss till andra sidan Sundet på lördag. Har du något enkelt tips på vad göra om man vill titta på ngt intressant eller kanske köpa något fint??
Må så gott!

Industri house sa...

Här håller vi oss också inne i kylan, ja nu längtar man verkligen efter varmare tider... Sådana fina mässingsljusstakar fick jag också köpt mig för ett tag sedan, men jag fick inte mer än packat upp dom förrän äldsta dottern i huset lade beslag på dom :)) Så jag får väl helt enkelt inhandla nya!! Må så gott, kram jessica.

Norr om Köpenhamn sa...

Kära Emelie Berger,
Såååå glad jag blev över din kommentar. Du ska veta att den värmer :o) Härligt att jag kan inspirera med min blogg.

Vilken otur med ditt boende :o( Jag hoppas verkligen att det ordnar sig med din lägenhet eller att du finner ditt lilla drömhus. Jag anar mellan raderna en sann 'lantis' ;o)
Ännu ett stort tack för att du kikar in till mig och jag håller tummarna för dig!!

Massor av varma kramar till dig från mig.....

M a d a m e M o r e l l sa...

Hejsan. Här har du en frusen loppa till. Vad fint du har det. OBS jag älskar den där gamla bordsfläkten du visar på en liten bild.
Kram Jessika

Vitt för själen sa...

Så vackert stilleben..jag är manisk när det gäller ljusstakar :)

Måste kika mer i din fina blogg..och jag kan tänka mig att det är rena himmelriket på era danska loppisar!!
Må allra bäst, kram Sophia

Mamma C sa...

En massa tända ljus kan det ldrig bli för lite av. Mycket vackert oxå med en massa mässingljusstakar.
Kram mamma C