söndag 15 augusti 2010

Lottdragning

Här på den gamla rostiga kaminen står glasskålen med lottorna. Stora tjejen fick dra en vinnare av Jika-väskan och två tröstpriser.


....och vinnaren är: Marie med den jättefina bloggen 'Cajsas faster'. Grattis till dig Marie. Hoppas att du ska trivas med väskan :o)


Tröstpriserna går till Randi med den pyssliga och inspirerande bloggen 'Mit pusterum' och Lene som också har en fin pyssel-blogg 'Krea-mormor'. Grattis till Er! Om ni skickar era adresser till mig på ulrikabeuken@hotmail.com så kommer där snart ett paket med posten :o)
Inte många dagar kvar nu till den stora dagen. Det pirrar i magen må ni tro. Imorgon är det dags att prova brudfrisyren hos frisören. Åååååh vad det är spännande!
Kram från en 'nästan-fru'

4 kommentarer:

josse sa...

Kan tänka mig att det är många fjärilar i magen nu ;o)
Är väldigt nyfiken på din klänning o ser fram emot foton så småningom!!!

Många kramar!!!

Lene sa...

Jubiii glæder mig allerede til posten kommer. Du har også mange flotte ting og sager i din blogg.
KH Lene

Cajsas Faster sa...

Men vad kul!!
Tack för det. Lycka till i helgen!
Kram Marie

Lene sa...

Takker for det fine kors jeg idag har modtaget, det er bare rigtigt sødt og jeg ved også lige hvor det en dag skal hænge, men det varer ret lang tid før der er klar til det kan komme på plads, så imellemtiden må jeg finde et andet godt sted til dette mesterværk. Har lidt problemer med mine billeder og min pc lige for tiden så der går lige lidt tid inden jeg får lagt dem ind, men håber det lykkedes i løbet af weekende.
Hav en god weekend.
Hilsen Lene