tisdag 10 augusti 2010

Bland badankor och skum

Tusen tack för era gulliga kommentarer om mitt kommande bröllop. Jag blev så glad :o)
Jag har ju tidigare lovat att jag skulle visa badrummet efter skönhetslyftet. En liten välbehövlig ansiktslyftning för en billig peng....

När vi flyttade hit bestämde vi oss för att badrummet fick vänta, vi kunde överleva med det som var. Men som alltid, så poppar det upp idéer och vips hade jag en pensel i handen samtidigt som jag febrilt letade efter ett passande väggskåp på Blocket (Blå Avis). Ett riktigt fult bokskåp blev mitt för 80kr, men med lite svart färg, nya spröjs och ett brodyrtyg på insidan så blev skåpet helt i min smak.


Väggarna är vitmålade och kakeln målad i beiget (?). Varför måla på kakel, som dessutom var vit? Men men, vi låter den sitta kvar tills barnen blir lite större och inte vill sitta med badankor i karet. Då ryker både kakel och badkar ut.


Vaskskåpet blev också som nytt med svart färg och nya porslinsknoppar och till fönstret sydde jag en svart- o vitrandig cafégardin.


Badrummet fick sig ett lyft med alla svarta detaljer och matchar det svarta terazzo-golvet. Det är svårt att ta helhetsbilder för det är inget stort badrum, så ni får nöja er med lite detaljbilder.


Nu är det bara en sak som fattas och det är den där gamla mässingskranen till vasken, så nu beger jag mig in på Blocket igen...

Ha det allra bäst kära ni!


3 kommentarer:

Jytte Horn sa...

Hvor er det blevet smukt. Altid så stilrent og enkelt.Tillykke med det.kh Jytte

Anonym sa...

Kære Ulrika !
Else og jeg glæder os over hvor smukt, stilfuldt og elegant du har indrettet Jeres hjem. Det udtrykker din gode smag og sans for at omgive dig med smukke ting.
Vi glæder os til den 21.
Kærligste hilsner
Else og Sv.Erik

josse sa...

Det blev ju superfint :o)
Jag avundas din energi!!!
Stor kram