fredag 27 augusti 2010

En Lyckans Dag

Så damp bröllopsfotona ner i brevlådan och jag kan äntligen visa dem för er. Den 21 augusti var en lyckans dag, en dag full av kärlek, en dag då vi två blev ett.... Vädret visade sig från sin bästa sida med sol och 23 grader, 60 gäster var på plats och den spanska buffén var uppdukad. Här är vi på väg ut från Villa Moltke för att viga oss nere vid vattnet med utsikt över den svenska kusten.
Brudkjolen hade jag själv sytt upp i thaisiden och tyll och den stickade toppen hade min kära vän Eva gjort. Garnet var helt fantastiskt och jag fastnade för det på en gång när vi tillsammans besökte garnaffären. Ett vitt garn som hela tiden förändrade utseende och med en smal silvertråd i. Därtill mina silverskor och brudbuketten som jag band ihop på morgonkvisten med rosor, daggkåpa från trädgården, 'hjärtan på tråd' och pärlemorpärlor.

Det blev en fantastisk dag som avrundades dagen efter med brunch för alla de gäster som blev kvar på Villa Moltke. Ett och annat morgondopp kunde jag också skönja genom fönstret på sviten..hiihi. Jag var dock inte en av dem!

Önskar Er en härlig helg. Kraaaaaaaam

5 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

GRATTIS!!
Vilka fina bilder, så lyckliga ni ser ut båda två. Och så fint du har dukat med vackra rosor. Vilken toppendag!!
Idag fick jag väskan från dig, Tack! Den är jättefin.
Ha en bra helg, bröllopsresa??
Kram Marie

josse sa...

Underbart vackert!
Förstår att du svävar på moln nu, fru Horn :o)
Många kramar!

Randi sa...

Hej Ulrika!

Hvor er det flotte billeder, I er da bare så søde sammen :o) Og hvor er det en flot kjole du har lavet.

God weekend.

Knus Randi

Jytte Horn sa...

Kære begge to.
Hvilke dejlige billeder, I er meget smukke.
Tak for den fine dag.
kh mor og Cato

Anonym sa...

Tak for en herlig dag. Vi føler stor glæde ved at tænke på Jer. Vi håber at I altid vil sørge for at give hinanden succesoplevelser.
Kærlig hilsen til jer alle fire.
Else og Sv.Erik