söndag 31 oktober 2010

Bara märket fattas

En tunika inspirerad av Odd Molly blev det till i helgen. Varför betala dyrt när man kan sy det själv?
Visst är det roligt att ha orginalen, men det är heller inte så dumt att ha något alldeles unikt som ingen annan har :o)Jag har sytt den i rutig och blommig viskos med dekorband upptill och spets nertill. Sedan broderade jag röda kryss ovanför spetsen. Faktiskt riktigt nöjd med resultatet och ser fram emot att ha den till mina nya mörka jeans.


Ni glömde väl inte att ställa om klockan ;o) Någon extratimme i sängen imorse blev det inte tal om, då minstingen vaknade kl 05.00. Men efter att ha backat timmen var den alltså 04.00. Det är inte riktigt då man känner att energin sprudlar precis....

Hoppas att ni har haft en skön helg!

               Kramar från en som redan längtar efter sommartid

5 kommentarer:

Randi sa...

Hej Ulrika!

Hvor er det bare en fin tunika du har fået syet i weekenden :o)

Ja små børn er helt lige glad med sommer/vinter-tid. Jeg kan meget tydeligt huske det, selv om det er længe siden mine har været så små.

God søndag.
Knus Randi

Cajsas Faster sa...

Så snygg!! Du kommer bli snygg i den!:) Ditt märke i den är väl gott nog?
Jag är också morgonmänniska så jag vaknar för tidigt..blir så himla trött på eftermiddan när man varit vaken sen 4... Hoppas du kan vila lite tills lilla damen är i takt med tiden. Själv ska jag jobba järnet några dagar och sen vara ledig i slutet av veckan. Skönt! Kram Marie

Cam sa...

Super snygg!
Tyvärr får jag köpa orginalen eftersom jag inte kan sy..... :-(
Men jag önskar att jag kunde.

E-B sa...

Oj så snyggt och så duktig du är! Slår Odd Molly enligt mitt tycke.

Camilla Edelbring sa...

Ja det är väl tur man kan sy själv då kan man få det precis som man vill och slipper dessutom betala dyrt, jättesöt tunika.