fredag 3 september 2010

En efterlängtad tingest

Så var det fredag igen. Den känns alltid lite speciell trots att vi just nu är föräldralediga båda två och dagarna flyter ihop. Ett glas vin, kanske grillar vi nu när vädret tillåter, popcornskålen på soffbordet och dansk talangshow på TV. Så ser just nu våra fredagkvällar ut.

Idag tänkte jag visa en av våra fina bröllopspresenter som vi fick. En kristallkrona! Åååååh vad jag har längtat efter en sådan och den passade perfekt ovanför soffbordet. Tusen tack, söta svärmor Jytte o Cato och svåger Rasmus o Anne :o)

I spegeln ovanför Tv-skåpet anar man kronan när man sitter i soffan. Den blev pricken över i:et i vårt vardagsrum.

Här är tavelhyllan ovanför den ena soffan. Just nu ser den ut så här, men det byts flitigt mellan tavlor, ramar och speglar. Det lilla barnansiktet fanns nog i varje svenskt hem på 70-talet eller var det 80-talet? I alla fall har jag inte kunnat göra mig av med det och jag tycker det gör sig rätt bra där på hyllan.

Imorgon är det dags för loppis i Farum igen, men eftersom vår vecka har kantats av snoriga näsor, öroninflammationer och sömnbrist (mer än vanligt), så har jag inte riktigt bestämt mig för om jag verkligen orkar köra dit. Men det är en hel månad till nästa gång......så det tål att tänkas på!

Ha nu en riktigt skön helg allesammans! Kramis

2 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Vilken fin present! Jag gillar också kristallkronor, fick en när jag fyllde för nåt år sen av min man.
Hoppas helgen blir bra och att alla snornäsor hämtar sig så ni får sova ikapp!
Kram Marie

Svigerfar sa...

Kære Ulrika.
Alma og Thomas har i dag besøgt mig her på centret i Haslev. Thomas havde alle brudebillederne med som han lagde ind på min computer. Nu er Alma og Thomas kørt hjem til Helsingør – og jeg kan i ro og mag side og nyde billederne og den dejlige fest én gang til. Hvor var du dog en smuk brud, Ulrika. Nyd hinanden og pas godt på jer selv. De kærligste hilsner fra svigerfar.