måndag 18 april 2011

Ett svårt övervägande

Jag har länge velat fram och tillbaks.......måla vit eller ska jag behålla den avlutad?? Jag pratar om min stora fina byrå som just nu står i ateljén. Innerst inne har jag länge velat ta fram pensel och vit färg, men med vissa möbler tar det bara emot.

Nu är det gjort! Den blev målad och himmel vilken skillnad. Varför har jag inte gjort det tidigare....den blev ju sååååå fin :o)






Plötsligt känns den liten och nätt och rummet blev mycket ljusare. Nu har jag egentligen lite andra planer för det hörnet, men fram tills jag hittar den möbel jag letar efter, så fyller den verkligen sin funktion där.

Efter en trädgårdshelg känns det lite i ryggen. Men vilken härlig känsla att äntligen få gå loss bland rabatter, buskar och krukor. Hoppas ni också har haft en härlig helg!

                Kramisar :o)

                           Ulrika

15 kommentarer:

Tina sa...

Jodå, helgen har varit till belåtenhet. Känns lite här och där i min kropp med..
Kanske jag skulle ta och måla min furuhistoria också då?! Tittade på den och funderade senast i går kväll, din har ju blivit jättefin.

Önskar dig en bra start på veckan och en skön måndag!

Många kramar/Tina

fröken knopp sa...

MMm...så vacker!!! O visst kan den vita färgen gör under!! :)

Varmaste Kramarna Elin

LOPPISLIV sa...

Jaaa så himla fin den blev vit. precis sådär tänker jag också alltid...varför har jag inte gjort det tidigare, men ibland måste tanken få mogna fram. Jag har en liknade byrå i vår hall, de är så praktiska också, sväljer en hel del samtidigt som de är sååå vackra!! Ha en toppendag. Kraaaam P

(eddas) sa...

Go morron:)
Ja..en må jo ha det som en vil trives med.Men det er noen ganger litt vanskelig med gamle møbler... I know:)Men den ble jo bare kjempelekker...har fnnet en litt lyseblå nyanse jeg har lyst og prøve meg ltt på:):)
Ha en riktig koselig påske....
klemklem

bakom berget sa...

God morgon i solen! Vilken underbar helg det har varit. Man vill bara vara ute och pyssla i trädgården hela tiden, men jäklar vad man får bromsa så man inte knäcker ryggen igen.
Din byrå blev sååå fin! Jag har ju en liknande som jag målade för ett tag sen. Oj oj va länge jag velade fram och tillbaka innan jag målade den och nu är jag såå glad att det blev gjort.
Ha en jättefin dag! Kram Åsa.

Skogslyckan sa...

Den blev verkligen fin! Jag har också en sån liknande som just nu står ute i garaget. Jag dekorationsmålade den på 90-talet i grönt. Har funderat och funderat, på nåt sätt är det så svårt att måla över för det är ju liksom små monument över ens yrkesliv, och de smaker som rådde då. kanske visar den nån dag, får jag se vad andra tycker...
Ha en fin vecka!
Kram Pia

Anonym sa...

Det blev bara så fint! Kul att du målade den. Vad är det för fina hållare du har snören/garn på? Såna hade jag behövt som är garnälskare:-)
Kramar

Anneli sa...

Hejsan.

Byrån blev jättefin.
Helt rätt tycker jag att måla den typen av byrå, de blir mycket vackra i vitt.

Skönt väder och sååå mycket man vill hinna med.....

Ha det gott,
Kram Anneli.

josse sa...

Hi hi, så du tog det beslutet till slut ;o)
Resultatet blev kanon, så jag förstår att du e nöjd!
Jag har fullt upp med att måla möbler jag med, både hemma å på jobbet.

Önskar dig en härlig påskvecka!

Kram kram
josse

Mamma C sa...

Din byrå blev kanonfin. Jag har en stor furuskänk i köket som ska målas om. Men den är så stor så jag har skjutit upp detta gång på gång. Men nu blev jag allt lite sugen igen.
Kram Mamma C

Norregård sa...

Hej!!
Inget går upp mot lite vit färg;o)

Trevlig måndag!
Malin

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jättefin byrå! :)) Så härligt att vara ute igen och fixa lite. Ha en skön kväll. Kram

Loella sa...

Ja den är jättefin! Men förstår din vånda, har varit där ett par gånger, och det är faktiskt så, att jag inte ångrat mig......men kanske just för att funderandet fått ta sin tid.....Grattis till ett lyckat beslut!

Ditt pynt på skänken är bedårande dessutom, like your style baby!

Kram Loellan

Helena sa...

Åh ja den blev ju så fin!Förstår att du är nöjd:-)
Javisst känns det i kroppen nu efter all tid i trädgården men kul är det :-)
KRAMIS från mig!

Tina sa...

Låter härligt!
Ha en skön påsk med familjen, jag jobbar fram till halva torsdagen men sen så är det LEDIGT som gäller!

Glad Påsk på dig, min vän.