tisdag 25 januari 2011

Ett vanligt morgonscenario

Tidig morgon; håret på ända, halvöppna ögon och morgonhumöret inte helt på topp....öppnar garderobsdörrarna och har bara lust att stänga dem igen. Nån annan kanske skulle säga; 'men herregud, du har ju hur mycket kläder som helst'. Hmmm, jag vet, kanske alldeles för mycket.

Kan det möjligtvis vara anledningen till att det är så svårt att välja på morgonkvisten eller har jag bara fullständigt tröttnat på hela garderoben. Jag tror på det sistnämnda...


...och köper mig helt enkelt lite nya kläder. Som den här rosa, skrynkliga tunikan med tryck. Urläcker till sommarjeansen. Ett av mina favorithalsband passade dessutom perfekt till.


Det här scenariot känner ni väl allesammans igen? Visst är det superkul med kläder, men ack så tröttsamt ibland!!


Ännu en tunika fick följa med hem i helgen, också fin till jeans. Antingen kan jag ha det här halsbandet till eller scarfsen från förra sommaren för lite mer färg.


Eftersom jag vet att min man läser bloggen och han inte har sett vad jag har köpt hem, så är det väl bäst att säga; 'älskling, det var faktiskt på rea'  ;o)

            Puss o kram på Er
                      Ulrika

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Jag känner igen mig. Vad man än plockar fram ur garderoben, så nog ångrar man sig och slänger in det igen. Oftest blir det just det som man tog fram först. Kunde man lära sig nåt av det, skulle man spara mycket tid på morgnarna. Det du har köpt var verkligen jättesnyggt. Det känns som om det är dags att titta efter lite nya vårkläder nu. Va kul! Ha en fin dag! Kram Åsa.

Loella sa...

Oh ja, jag känner igen mig...Hahahah...problemet är väl ofta att tiden inte räcker till på morgonen att fundera och hitta på kombinationer, för kläder har vi ju alla, och i värsta fall hittar vi nytt på REA såklart ;) så är dagarna räddade ett tag framöver...Fina kläder du fann, gillade den översta, och superfint med det vackra halsbandet!

Kram Loellan

Tina sa...

Mitt i prick, känner också igen mig!
Min favorit i din garderob var mittersta bilden. I morse var en sån dag, hade packat väskan men glömt av vad jag skulle ha på mig under dagen. Brukar alltid ha ett hum om det när jag ska flyga iväg..men, men det ordnade sig ändå. Skulle gärna vilja ha den tunikan du köpt, får se om jag hittar ngt här i Sthlm?! Det är kallt som attan, så här gäller att hålla värmen med shopping idag!

Kram Tina

Helena sa...

Ha ha rea ja jo men visst blink blink....Om jag säger OM min sambo nån gång skulle märka att jag köpt nått nytt så brukar jag säga att det var sååå länge sen jag köpte den har ju använt den MASSOR av gånger ha ha
Funkar för han har verkligen ingen koll!!!
Kramis från mig!
Ps.visst är man sugen på lite nytt nu!Du kommer bli så fin i dina nya kläder med det söta halsbandet :-)

Randi sa...

Hej Ulrika!

Uh det lyder så bekendt. Der er absolut intet i skabet der lige kan bruges.
Rigtig fine ting du har fået købt på udsalg.

God aften.
Knus Randi♥

Birgitte sa...

Haha - ja det lyder meget bekendt. :-))
Ville bare forbi og ønske dig en rigtig fin uge.
Klem Birgitte

Helena sa...

Hallå!
Jag har sett dina fina ''flora tryck''o suktat efter dom!Såå himla fina!!
Gonatt KRAM från mig!

Millas hem sa...

Haha! Ja, jag känner definitivt igen mig! Maken skulle nog också instämma i det!=))

Så fin du är i din bröllopsklänning till höger i spalten.

Skrattade gott när jag ser att du har en bild på parfymen 4711, det var nämligen min allra första parfym när jag var liten. Fick väl "ärva" av mamma skulle jag tro! =)

Kram Camilla