måndag 10 januari 2011

Äntligen köksbelysning...

...helt i min smak!


Dagarna innan jul lyckades jag locka med min man till en helt underbar inredningsbutik här i byn. Jag hade sett våra framtida kökslampor där. Och tro det eller ej, vi kom faktiskt hem med två stycken till bådas belåtenhet. Ååååh, vad det är skönt när man slipper starta med 'operation övertalning' ;o)


Vår helg har överskuggats av vinterkräksjukan, då både Thomas o jag drabbades. Ingen vacker syn för våra stackars barn, som dock har lyckats hålla sig ifrån det. Men nu är vi på benen igen och dags att ta tag i en ny vecka. Jag ska börja veckan med en låååång promenad och ett besök på blomstertorget, för nu har mina fönster gapat tomma alldeles för länge.

Ha en skön start på veckan!
             Kram Ulrika

11 kommentarer:

Loppisliv sa...

Skönt att ni är friska igen, inte alls kul att vara sjuker....och på tal om...sjukt vackra lampor du hittat :-) Visst blir man snopen när även maken är med på inköpen man gör då och då, blir liksom extra kul med nyheterna man tar med hem. Ha nu en toppenfin måndag. Kraaaam P

the shed sa...

Jättefina lampor, läcker patina!
Skönt för er att det hela är över, ha det bra på blomstertorget idag!

Kram Tina

Millas hem sa...

Kanonlampor verkligen!!! Helt i min smak. Sladdarna var också helt bedårande. De hade fått flytta in till mig vilken minut som helst!=)

Grattis till dig!

Kram Camilla

Helena sa...

Supersnygga!!!Ja tom sladdarna som sagt var ju fina.
O vad trist med kräksjukan...Skönt att du är på G igen!
Ha en bra dag bland blommorna på torget.
Kram från mig!

Loella sa...

Usch då, vad trist att ni åkt på vinterkräksjuka, men skönt att ni är på benen igen...Inget vidare att vara sjuk, har själv legat däckad 1½ vecka men nu har det äntligen vänt...

Dina lampor är underbara!!
Bra köp och bästa smaken verkligen.
Pryder sin plats bra där.

Många kramar Loellan

Lisbeth sa...

Grattis till dina fina lampor!
Jag ska ha något liknande i mitt fina kök (jaja det ska BLI så snyggt sen när jag är klar med min budgetrenovering!)
Ha en skön dag du och dina familj!

Lisbeth

EvaB sa...

Stackare - vinterkräksjuka...
Men fina lampor, och januaribesök på blomstertorget låter väldigt härligt. Mina vita jultjärnor ska klara ett tag till, det är alltid svårt att hitta något lämpligt mellan dem o pelargoniesäsongen tycker jag.
Kram!

EvaB sa...

Låter som jag läspar, glömde visst ett s i blomsternamnet...

Hem o Hav sa...

Vilken fin blogg du har! Jättefina lampor du har funnit. Ha en underbar vecka! Katta :)

Mona. sa...

WOW !!! Virkelig vakre lamper !!!! Heldig var du også,som slapp å overtale mannen....hihiii :) Ble superfint på ditt kjøkken !!

Mom´s kitchen sa...

Så tråkigt med sjukdomar och destomer roligare med FANTASTISKT FINA LAMPOR!!!! Det är bra att smyga in männen våra till såda butiker ;) När de ser våra ögon glittra sen då faller de pladdask och köper nå´t bara för att göra oss glada :) hi hi hi

kram