fredag 5 november 2010

Kära gamla Malmö

Idag hoppar jag i stövlarna....


...och beger mig över sundet till min gamla hemstad Malmö. Det känns som att det var jättelängesedan som jag bara gick runt och strosade där. Ja, shopping-begäret ska väl för all del också stillas ;o) Familjen har jag lämnat hemma och jag ska få en heldag alldeles för mig själv. Men det ska också hinnas med både fika och äta ute ikväll med väninnorna. Härligt!!

Imorgon är en alldeles speciell dag....ja, förutom att jag för första gången ska dra med mig hela familjen till Farumloppiset (hur det nu kommer att sluta...tur att de bjuder på kaffe där ;o), men jag blir ett år äldre och kommer ett år närmre 40...huuuuuva!


Måste bara få visa födelsedagspresenten som jag köpte till mig själv i veckan. En ny vinterjacka i denna underbara färg. Jag är så trött på att alla vinterjackor ska vara svarta, bruna eller grå, så denna mörkt laxfärgade kommer jag att lysa upp tillvaron med. Inköpt i min lilla favoritbutik i byn.

Önskar Er en underbar helg och var rädda om er i höstmörkret!

                                 Kramar från en födelsedagsgris

4 kommentarer:

bakom berget sa...

Jag säger GRATTIS en dag för tidigt! Va mysigt att gå ut och ha lite kul med väninnorna i hemstaden. Loppis ja....Finns det nån kul loppis i Köpenhamn, som du kan tipsa om.
Din jacka är verkligen JÄTTEFIN!
Snygg färg till hösten och vintern.
Ha nu en fin helg!
Kram Åsa.

Cajsas Faster sa...

GRATTIS!!!
Ha en jättebra födelsedag och en kul kväll med tjejerna. I den snygga jackan kommer du vara vacker som en prinsessa!!
Lycka till med shoppingen och loppisen också!
Kram Marie

Randi sa...

Hvor er den smart din nye jakke. Tillykke med fødselsdagen i morgen lørdag :o)

Knus Randi

Cam sa...

Grattis Ulrika.
Det är kul att titta in på din blogg. Måste bara berätta att jag lämnade länken till Gunn och hon tyckte att din blogg var så fin och trevlig att läsa så hon kom försent till lektionen.... :-D

Mycket snygg jacka, passar dig perfekt! Ha det gott!
/Camilla