måndag 24 maj 2010

Dopdagen

Igår på självaste pingstdagen hade vi dop för vår lilla flicka. Dopet hölls i Domkyrkan och festen hade vi hemma. Jag hade gjort svenska smörgåstårtor vilket min danska familj var väldigt nyfiken på. De hade aldrig smakat det förr. Jag är glad att jag lyckades övertala min man att det var smörgåstårtor på menyn. Han är nämligen en hejare på matlagning och jag känner numer att jag har fått konkurrens i köket. Vi nästan slåss om vem som ska laga maten när vi ska ha gäster ;o) Jag brukar ofta få ge mig bara jag får stå för desserten. Jag måste ju åtminstone få visa att det bor en liten 'Leila' i mig. Det blev ett fint dop och en mycket lyckad fest. Visar lite bilder på tårtorna vi bakade (ja, faktiskt fick min man baka en också....det bor nämligen en liten 'Leila' hos honom med, i alla fall när det kommer till chokladkakorna...fniss)
Dukningen bestod av svagt rosa rosor och pioner. Jag fullständigt älskar pioner och längtar tills mina egna blommar i rabatten :o)


7 kommentarer:

Randi sa...

Hej Ulrika!

Stort tillykke med din lille pige. Det er en stor dag. Flotte kager og blomster. Jeg elsker også pæoner. Jeg har givet dig en award på min blog, så kig ind og se den :o)

Knus Randi

Camilla sa...

Hej Ulrika,
Hjertelig tillykke med dåben. Sikke en fin blog du har. Jeg glæder mig til at følge med i alle dine spændende og inspirerende gøremål.
Knus Camilla

Karen sa...

Find en award på min blog.

Knus
Karen

Sine sa...

Så smukt et bord og aaalt for lækre kager - TILLYKKE!
Venter spændt på mere fra din blog.
Kh sine

Kristine sa...

Tillykke med dagen!
Det ser og lyder godt nok lækkert.
Nyd dagen!
kh
Kristine

Anonym sa...

Hej Ulrika
Dejligt at du har fået lavet en blog :-)Ser godt ud.
Og dejligt at høre du trives med din familie her i Danmark.
Håber du nyder din barsel, og at du finder på noget godt og spændende at lave når du synes det er ved at være tid til det.
Ha´ det rigtig godt...glæder mig til at følge din blog...
Mange hilsner fra Bettina (dekoratør Roskilde) :-)

Anonym sa...

Du kan hitta en award på min blogg Mine RODErier

:-) Inge