onsdag 5 september 2012

Det lilla förändrar

 
Ni är bara för gulliga.....kanske där inte är något fel på mitt vardagsrum :) Eller så är det bara så att det kliar i inredningsnerven. Det brukar det göra när vi byter årstider.
 
 
Nu trodde ni kanske att ni skulle få se ett helt nytt vardagsrum idag. Men hallå....hur mycket energi jag än har, så finns det ju nåt som heter 'övertalningsprocess' här hemma. Och det är den som ska igång nu. Fast jag undrar om jag inte tyckte T sa att han faktiskt skulle kunna tänka sig vitt golv i vardagsrummet ;o)
 
 
Men ett nytt fint träd på pianot framför det gamla fönstret är väl ändå en bra början!
Sen är det ju faktiskt så att jag har fullt upp med hemsidan o nätbutiken (himmel, vilket jobb jag har gett mig in i). Men ack så skoj!! Jag kan inte känna annat än lycka just nu.
 
Lycka till Er godisar också!!!
 
Ulrika


11 kommentarer:

Anneli sa...

Inte kan man hinna allt..........även om man önskar det ibland.
Min man säger ofta att det är synd att man måste sova........mmmmm....jag kan nog tycka att det är rättså skönt ändå att lägga sig på kvällen.

Ha det bäst,
Anneli

Elna sa...

Så ett frö är en synnerligen bra idé *ler*.

Kram

Malin`s Diner sa...

Vilket häftigt träd!

Visst gör hösten att man vill fixa lite hemma, både med inredning, mat och kläder. Sååå kul att få köpa kläder som man kan palta på sig i lager, i stället för att behöva plocka av sig. Missförstå mig rätt. ÄLSKAR sommaren, men höstkläder är ju så fint.

Kram Malin

Bokcaféet i byn sa...

Hej där!
Det där med övertalning hemma vad det gäller inredningen brukar vi kvinnor ofta gå som vinnare ur!! Det handlar oftast om hur man lägger fram det! Blir säkert jätte fint med vitt golv i ert vackra hem Ulrika!

Förstår att affären tar en hel del tid men ack så roligt också! Du lever ut din dröm! Underbart och inspirerande för oss andra att få ta del av! Full fart på mitt jobb efter semestern, känns som det slukar all energi. Tur man har sin lilleman som skänker så mkt skratt och glädje! Får en att piggna till även i trötta stunder.

Önskar dig och familjen en mysig onsdagskväll!

Stor kram till dig!
/Anna

Familjen Zaar sa...

Coolt träd ! Haha operation övertalning får man göra många gånger... ;) vissa ideér får man ibland stånga sig blodig för ! Men som sonen säger: Det brukar ju alltid bli bra med dina ideér hehe Sonen står högt i kurs !
Lycka till !
Kram Anki

Mamma C sa...

Jisses, vilket kul träd du skaffat dig. Kanske du har ett vitt golv till jul ;)
Kram Mamma C

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

skifferhuset sa...

Ja tänk att man alltid får lust att greja om här hemma när årstiderna ändras! Förstår om du har fullt upp med din butik, men va sköj att få jobba med det man vill! Kram Iréne

Mellbystrand sa...

Underbart träd!! Perfekt "tidig höst"-känsla över det!
Kram
Annika

Hajan sa...

lycka till lilla gumman,
golvet bliver nog gjort det med.

Johanna sa...

Hihi, man kan inte hinna med allt:) Vilket fint träd, vad heter det?

Håller tummarna för vitt golv till dig då, hihi;)

Kramisar Johanna